jueves, 15 de enero de 2015

PARELLA, FAMÍLIIA, AMICS I TRES RAONS PER ESCAPAR A LA NEU / PAREJA, FAMILIA, AMIGOS Y LAS TRES RAZONES PARA ESCAPARSE A LA NIEVE



A l’hivern, a La Guingueta d’Àneu, la tradició i l’esport acompanyen les aventures a la neu a les estacions d’Espot i Port Ainé. És per això, que a NOU CÀMPING us hem preparat tres plans pensats per a cada tipus de viatger. No us faltarà de res!

Posem a la vostra disposició paisatges d’altes cimeres nevades, pobles de muntanya amb encant i autèntics, menjar reconstituents i nombroses activitats. De tornada al nostre càmping, us espera un allotjament càlid i acollidor per a un merescut descans.

AMB ELS AMICS, a partir de quatre persones veniu a compartir Les Valls d’Àneu i gaudir de l’esquí. Dues nits i dos forfaits per persona a partir de 63€ cadascú.

AMB LA PARELLA, deixeu-vos portar per les nits blanques i regaleu-vos un cap de setmana per a vosaltres sols. A partir de 72€, dues nits i dos forfaits per persona.

AMB LA FAMÍLIA, llisqueu amb el vostre fill i gaudiu de la neu en uns dies inoblidables. Per a parelles amb un nen, dues nits i dos forfaits a partir de 182€ per família.

Hi ha fugides (i somnis) que són per dur-los a terme. A NOU CÀMPING us esperem amb els braços oberts amb tres plans que no us defraudaran.

Tots a la neu!

---------------------------------------------

En invierno, en La Guingueta d’Àneu, la tradición y el deporte acompañan a las aventuras en la nieve en las estaciones de Espot y Port Ainé. Por eso, en NOU CAMPING os hemos preparado tres planes pensados para cada tipo de viajero. No os faltará de nada.

Ponemos a vuestra disposición paisajes de altas cumbres nevadas, pueblos de montaña encantadores y auténticos, comidas reconstituyentes y numerosas actividades. A la vuelta a nuestro camping, os espera un alojamiento cálido y acogedor para un merecido descanso.

CON LOS AMIGOS, a partir de cuatro personas venid a compartir Les Valls d’Aneu y disfrutar del esquí . Dos noches y dos forfaits por persona a partir 63€ cada uno.

CON LA PAREJA, dejaros llevar por las noches blancas y regalaros un fin de semana para vosotros solos. A partir de 72€, dos noches y dos forfaits por persona.

CON LA FAMILIA, deslizaros con vuestro hijo y disfrutad de la nieve en unos días inolvidables. Para parejas con un niño, dos noches y dos forfaits a partir de 182€ por familia.

Hay escapadas ( y sueños) que son para cumplirlos. En NOU CAMPING os esperamos con los brazos abiertos con tres planes que no os defraudarán. ¡Todos a la nieve!