miércoles, 27 de mayo de 2015

AIXÍ GAUDIM EL PLAER DE VIURE... A L'ESTIU / ASÍ DISFRUTAMOS EL PLACER DE VIVIR… EN VERANO


A NOU CÀMPING ens agrada definir-nos com una invitació a saber viure en plena natura enmig dels Pirineus. A casa nostra el temps s'estira en llibertat. Caminant o fent esport entre altes muntanyes, relaxant-nos a l'ombra d'un arbre centenari o desafiant les aigües braves de la Noguera Pallaresa, el plaer d'improvisar fa les delícies de tots i cadascun dels nostres campistes. Una aventura a l'aire lliure que ens redescobreix en diferents moments el plaer de viure. Benvingut/da a casa vostra.

En NOU CAMPING nos gusta definirnos como una invitación a saber vivir en plena naturaleza en medio de los Pirineos. En nuestra casa el tiempo se estira en libertad. Caminando o haciendo deporte entre altas montañas, relajándonos a la sombra de un árbol centenario o desafiando las aguas bravas del Noguera Pallaresa, el placer de improvisar hace las delicias de todos y cada uno de nuestros campistas. Una aventura al aire libre que nos redescubre en diferentes momentos el placer de vivir. Bienvenido/a a vuestra casa.




lunes, 4 de mayo de 2015

BRUNETA NO ÉS UNA CARN QUALSEVOL / BRUNETA NO ES UNA CARNE CUALQUIERA



Arriben els dies de sol, muntanya amb els amics, aventura... i també relax, benestar i per descomptat, ganes de gaudir d'un bon àpat. De gaudir de moments únics a l'aire lliure. Per aquells que us agrada conèixer els productes locals i les receptes tradicionals, a NOU CÀMPING tenim la sort de comptar a la nostra carta amb la vedella bruna, una raça autòctona, carn és de gran qualitat i molt saborosa.

El nostre paisatge pirinenc està esquitxat d'un gran nombre de vaques que pasturen lliurement pels prats. Moltes d'elles són de raça bruna, l'única vedella catalana reconeguda per la Unió Europea amb una Indicació Geogràfica Protegida i coneguda oficialment com Vedella dels Pirineus catalans.