viernes, 2 de diciembre de 2016


ARA, VINE A LA NEU!
Aquesta temporada promet. La neu ja ha fet acte de presència de manera abundant i les estacions d'esquí que envolten el càmping, ultimen detalls per obrir des de ja. Per aquest pont, vacances nadalenques o escapades us esperen un munt d'avantatges per venir a veure'ns. En família, en parella o amb els amics arriben dies d'estar lluny de les distraccions de la feina i del col·legi, un parèntesi actiu entre fantàstiques muntanyes nevades i una experiència que a petits i grans ens obrirà la ment.

A NOU CÀMPING també estem a punt, cuidant cada detall dels nostres acollidors bungalows per a tu. Equipats amb estufes ecològiques de BIOMASSA, la calefacció més natural que puguis trobar, no voldràs aixecar-te del sofà! Perquè la teva experiència a la neu sigui al 100% plaent, al càmping podràs gaudir al teu aire sense aglomeracions ni estrès.

Només arribar, t'ajudem a planificar la teva estada en funció dels teus gustos i necessitats, els teus dies de neu. Des del lloguer del material d'esquí fins a la compra del forfet per a 2 dies amb descomptes i sense cues. I quan tornis, sentiràs que arribes a casa la desconnexió i la relaxació després d'una estupenda jornada d'esquí o d'excursió. A més, si no us ve de gust sortir del recinte ja sigui per mal temps o perquè véns amb nadons o per la raó que sigui no t'avorriràs. Tenim trineus, podràs fer ninots de neu, deixar la teva ment en blanc vora la xemeneia mentre abraces una fumejant tassa de xocolata... Véns?


Quines són les distàncies exactes des dels càmpings a les estacions d'esquí i als Parc Nacional d'Aigüestortes per fer raquetes de neu?
Nou Càmping (la Guingueta d'Àneu):
- A Espot Esquí: 10 km
- A Port Ainé: 37 km
- A Tavascan: 33 km
- A Baqueira-Beret: 38 km
- A l'entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: 22 km

Aigüestortes Càmping Resort (Esterri d'Àneu):
- A Espot Esquí: 14 km
- A Port Ainé: 41 km
- A Tavascan: 38 km
- A Baqueira-Beret: 36 km
- A l'entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: 27 km


 

Esta temporada promete. La nieve ya ha hecho acto de presencia de manera abundante y las estaciones de esquí que rodean el camping, ultiman detalles para abrir desde ya. Para el próximo puente , vacaciones navideñas o escapadas os esperan un montón de ventajas para venir a vernos. En familia, en pareja o con los amigos llegan días de estar lejos de las distracciones del trabajo y del colegio, un paréntesis activo entre fantásticas montañas nevadas y una experiencia que a pequeños y mayores nos abrirá la mente.

En NOU CAMPING también estamos a punto, cuidando cada detalle de nuestros acogedores bungalows para ti. Equipados con estufas ecológicas de BIOMASA, la calefacción más natural que puedas encontrar, no querrás levantarte del sofá! Para que tu experiencia en la nieve sea al 100% placentera, en el càmping podrás disfrutar a tu aire sin aglomeraciones ni estrés.

Nada más llegar, te ayudamos a planificar tu estancia en función de tus gustos y necesidades, tus días de nieve. Desde el alquiler del material de esquí hasta la compra del forfait para 2 días con descuentos y sin colas. Y cuando vuelvas, sentirás que llegas a casa la desconexión y la relajación después de una estupenda jornada de esquí o de excursión. Además, si no te apetece salir del recinto ya sea por mal tiempo o porque vienes con bebés o por la razón que sea no temas aburrirte. Tenemos trineos, podrás hacer muñecos de nieve, dejar tu mente en blanco al calor de la chimenea mientras abrazas una humeante taza de chocolate...Vienes?

¿Cuáles son las distancias exactas desde los campings a las estaciones de esquí y al Parque Nacional de Aigüestortes?

Nou Càmping (la Guingueta d'Àneu):
- A Espot Esquí: 10 km
- A Port Ainé: 37 km
- A Tavascan: 33 km
- A Baqueira-Beret: 38 km
- A l'entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: 22 km

Aigüestortes Càmping Resort (Esterri d'Àneu):
- A Espot Esquí: 14 km
- A Port Ainé: 41 km
- A Tavascan: 38 km
- A Baqueira-Beret: 36 km
- A l'entrada del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: 27 km

No hay comentarios:

Publicar un comentario