viernes, 12 de febrero de 2016

En aquest mes de febrer boig, cap dia és igual a l'altre! ¡En este febrero loco, ningún día es igual que el otro!



Un mes en què a les Valls d'Àneu ja hem celebrat diverses festes: la de les llums a la Verge de la Candelaria, la benedicció dels aliments amb Sant Blai, la de les dones amb Santa Àgueda, el desordre del Carnestoltes i la dels enamorats amb Sant Valentí. Són 29 dies aquest any els que ocupen el mes més curt i menys avorrit del calendari, ja que està ple de celebracions tradicionals i festives més diverses.

No obstant això, a NOU CÀMPING tenim una celebració més: el Campionat d'Espanya de Freeski i Snowboard, que tindrà lloc els dies 27 i 28 a l'estació d'esquí de Port Ainé. Si voleu veure els millors freeskiers i snowboarders del nostre país competint, aquesta és una oportunitat única.

A manera d'aperitiu i acabat d'editar, us mostrem el vídeo amb el millor del Freeski World Tour 2016 celebrat a Chamonix. Deixeu que l'adrenalina corri pel vostre cos i doneu-li al Play.

No us perdeu aquesta cita a la neu i acabeu aquest mes de febrer de la manera més trepidant i original amb nosaltres. Com sempre, us estarem esperant amb els braços oberts. Benvinguts a casa vostra!
-------------------

Un mes en el que en las Valls d’Àneu ya hemos celebrado varias fiestas: la de las luces por la Virgen de la Candelaria, la bendición de los alimentos con San Blas, la de las mujeres con Santa Águeda, el desorden del Carnaval y la de los enamorados con San Valentín. Son 29 días este año los que ocupan el mes más corto y menos aburrido del calendario al estar surtido de las celebraciones tradicionales y festivas más variopintas.

Sin embargo, en NOU CAMPING tenemos una celebración más: el Campeonato de España de Freeski y Snowboard que tendrá lugar los días 27 y 28 en la estación de esquí de Port Ainé. Si queréis ver a los mejores freeskiers y snowboarders nuestro país compitiendo, ésta es una oportunidad única.

A modo de aperitivo y recién editado, os mostramos el vídeo con lo mejor del Freeski World Tour 2016 celebrado en Chamonix. Dejad que la adrenalina corra por vuestro cuerpo y dadle al Play.

No os perdáis esta cita en la nieve y acabad este mes de febrero de la manera más trepidante y original con nosotros. Como siempre, os estaremos esperando con los brazos abiertos. Bienvenidos a vuestra casa!