viernes, 15 de abril de 2016

PUJA'T AL VAIXELL DELS CAÇADORS D'AVENTURES I CONNECTA AMB LA NATURA / SÚBETE AL BARCO DE LOS CAZADORES DE AVENTURAS Y CONECTA CON LA NATURALEZA


Com cada any per aquestes dates comencen noves aventures i experiències al càmping. A la temporada de primavera-estiu, les activitats a l'aire lliure es multipliquen i estar a l'aigua comença a ser una boníssima idea. Les sortides en caiac són una opció a tenir en compte per integrar-les a les escapades de cap de setmana o unes vacances d'aventura. Aptes per a tota la família, des d'aquesta petita embarcació descobriràs coses que mai veuries a peu o des de la finestreta del cotxe o el tren. Al costat del càmping tenim el llac de la Torrassa, envoltat de bellíssims cims, i ofereix un excel·lent ambient per a la relaxació mental i / o l'esforç físic des de la piragua.

Als nens els encanta pujar al caiac i navegar per la Torrassa com feien els esquimals que van ser els seus inventors i l'utilitzaven per anar a caçar i a pescar. Des de l'aigua, els petits de casa poden fer esport i divertir-se alhora. Descobriran que a les Valls d'Àneu tenim molt més que valls, boscos, fauna i altes muntanyes. No voldran sortir de l'aigua!

A NOU CÀMPING els nens sempre són molt ben rebuts. Des de fa tres anys les Valls d'Àneu són la primera destinació de l'interior de Catalunya en aconseguir el diploma que ens acredita com a Destinació de Turisme Familiar (DTF). Gairebé 400 km en un entorn privilegiat que us convidem a conèixer també des de l'aigua. Bona navegació!



Como cada año por estas fechas empiezan nuevas aventuras y experiencias en el camping. En la temporada de primavera-verano, las actividades al aire libre se multiplican y estar en el agua empieza a ser una buenísima idea. Las salidas en kayak son una opción a tener en cuenta para integrarlas en las escapadas de fin de semana o unas vacaciones de aventura. Aptas para toda la familia, desde esta pequeña embarcación descubrirás cosas que nunca verías a pie o desde la ventanilla del coche o el tren. Al lado del camping tenemos el lago de La Torrassa, rodeado de bellísimas cimas, ofrece un excelente ambiente para la relajación mental y/o el esfuerzo físico desde la piragua.


A los niños les encanta subirse al kayak y navegar por La Torrassa como hacían los esquimales que fueron sus inventores y lo utilizaban para ir a cazar y a pescar. Desde el agua, los pequeños de casa pueden hacer deporte y divertirse a la vez. Descubrirán que en les Valls d’Àneu tenemos mucho más que valles, bosques, fauna y altas montañas. ¡No querrán salir del agua!


En NOU CAMPING los niños siempre son muy bien recibidos. Desde hace tres años Les Valls d’Àneu son el primer destino del interior de Catalunya en conseguir el diploma que nos acredita como Destino de Turismo Familiar (DTF). Casi 400 km en un entorno privilegiado que os invitamos a conocer también desde el agua. ¡Buena navegación!