miércoles, 30 de abril de 2014

AVENTURA'T! ¡AVENTÚRATE!


 
Viu una experiència extrema envoltat de meravelles naturals a la Guingueta d'Àneu. Quan surtis del teu bungalow, caravana o tenda necessitaràs portar amb tu un canvi de roba seca, calçat còmode i resistent a l'aigua, abundants líquids, una mica de preparació física i sobretot, moltes ganes de gaudir practicant turisme actiu d'alta muntanya al límit.

Vive una experiencia extrema rodeado de maravillas naturales en La Guingueta d’Àneu. Cuando salgas de tu bungalow, caravana o tienda necesitarás llevar contigo un cambio de ropa seca, calzado cómodo y resistente al agua, abundantes líquidos, algo de preparacion física y sobre todo, muchas ganas de disfrutar practicando turismo activo de alta montaña al límite.


Et ve de gust remullar-te?

Si et decantes pel ràfting, t'esperen més de 30 km per baixar per les aigües braves de la Noguera Pallaresa mentre fas esport i gaudeixes recorrent la el riu. I si t'atreveixes amb l'hidrospeed, posaràs a prova la teva resistència física alhora que et diverteixes estirat en un trineu flotant. Conseguiràs la propulsió mentre mous ràpidament les aletes de busseig!

Et ve de gust terra ferma ?

Llavors pots triar entre el paintball per defensar-te a tu i al teu equip de l'enemic, convenientment vestits protegits i equipats amb pistoles marcadores i boles. Si et ve més de gust baixar a les entranyes del Pirineu i dels rius del nostre entorn, llavors pots triar practicar barranquisme en un dels 10 barrancs que tenim molt a prop de Nou Càmping. I si prefereixes saltar per l'aire i volar com un estel agafada pels peus, a 4 Km del càmping trobaràs un pont a les afores d'Esterri d'Àneu per descarregar adrenalina fent puenting.

A NOU CÀMPING t'expliquem tots els detalls -horaris, edats per participar, preus- i realitzem les reserves directament amb les empreses d'esport d'aventura. Volem que gaudiu al màxim de la vostra visita. Ens encantarà que compartiu al nostre Facebook i Twitter la vostra experiència d'aventura perquè tots puguem gaudir-la.

No ho pensis més. Aventura't !

Benvinguts a NOU CÀMPING. És per a vosaltres.

.......................................................................

¿Te apetece remojarte?

Si te decantas por el rafting, te esperan más de 30 Km para descender por las aguas bravas del Noguera Pallaresa mientras haces deporte y disfrutas recorriendo el cauce del rio. Y si te atreves con el hidrospeed, pondrás a prueba tu resistencia física a la vez que te diviertes tumbado en un trineo flotante cuya propulsión conseguirás mientras palmeas con aletas de buceo.

¿Te apetece tierra firme?

Entonces puedes elegir entre el paintball para defenderte a ti y a tu equipo del enemigo convenientemente vestidos protegidos y equipados con pistolas marcadoras y bolas. Si prefieres bajar a las entrañas del Pirineo y de los ríos de nuestro entorno, entonces puedes elegir practicar barranquismo en uno o varios de los 10 barrancos que tenemos muy cerca de Nou Camping. Y si prefieres saltar por el aire y volar como una cometa cogida por los pies, a sólo 4 Km del camping encontrarás un puente a las afueras de Esterri d’Àneu para descargar adrenalina haciendo puenting.

En NOU CAMPING te contamos todos los detalles - horarios, edades para participar, precios - y realizamos las reservas directamente con las empresas de deporte de aventura. Queremos que disfrutéis al máximo de vuestra visita. Nos encantará que compartáis en nuestro Facebook, Twitter e Instagram vuestra experiencia de aventura para que todos podamos disfrutarla.

No lo pienses más. ¡Aventúrate!

Bienvenidos a NOU CAMPING. Es para vosotros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario