lunes, 4 de mayo de 2015

BRUNETA NO ÉS UNA CARN QUALSEVOL / BRUNETA NO ES UNA CARNE CUALQUIERA



Arriben els dies de sol, muntanya amb els amics, aventura... i també relax, benestar i per descomptat, ganes de gaudir d'un bon àpat. De gaudir de moments únics a l'aire lliure. Per aquells que us agrada conèixer els productes locals i les receptes tradicionals, a NOU CÀMPING tenim la sort de comptar a la nostra carta amb la vedella bruna, una raça autòctona, carn és de gran qualitat i molt saborosa.

El nostre paisatge pirinenc està esquitxat d'un gran nombre de vaques que pasturen lliurement pels prats. Moltes d'elles són de raça bruna, l'única vedella catalana reconeguda per la Unió Europea amb una Indicació Geogràfica Protegida i coneguda oficialment com Vedella dels Pirineus catalans.



Aquestes vaques són engreixades únicament amb productes nobles com els cereals i les lleguminoses donant com a resultat una carn molt tendra, rosada i brillant amb un greix molt blanca. Algunes d'elles, són criades en explotacions ecològiques on s'alimenten exclusivament d'herba, pastures ecològiques i pinsos de qualitat.

A la nostra braseria EL PALLER elaborem, entre d'altres plats de cuina muntanyenca, un receptari tradicional amb vedella bruna. En fricandó, estofada o simplement, a la planxa sap deliciosa ia més, és font de salut i benestar perquè aporta ferro i proteïnes. Apta per a tots els paladars, és una bona recompensa després d'un dia de senderisme, aventures o esport. Tolón, tolón, tolón!

 
Llegan los días de sol, montaña con los amigos, aventura… y también relax, bienestar y por supuesto, ganas de disfrutar de una buena comida. De disfrutar de momentos únicos al aire libre. Para los que os gusta conocer los productos locales y las recetas tradicionales, en NOU CAMPING tenemos la suerte de contar en nuestra carta con la ternera bruna, una raza autóctona cuya carne es de gran calidad y muy sabrosa.

Nuestro paisaje pirenaico está salpicado de un gran número de vacas que pastan libremente por los prados. Muchas de ellas son de raza bruna, la única ternera catalana reconocida por la Unión Europea con una Indicación Geográfica Protegida y conocida oficialmente como Ternera de los Pirineos catalanes.

Estas vacas son engordadas únicamente con productos nobles como los cereales y las leguminosas dando como resultado una carne muy tierna, rosada y brillante con una grasa muy blanca. Algunas de ellas, son criadas en explotaciones ecológicas donde se alimentan exclusivamente de hierba, pastos ecológicos y piensos de calidad.

En nuestra brasería EL PALLER elaboramos, entre otros platos de cocina montañesa, un recetario tradicional con ternera bruna. En fricandó, estofada o simplemente, a la plancha sabe deliciosa y además, es fuente de salud y bienestar porque aporta hierro y proteínas. Apta para todos los paladares, es una buena recompensa después de un día de senderismo, aventuras o deporte.

Tolón, tolón, tolón!

No hay comentarios:

Publicar un comentario