lunes, 21 de julio de 2014

NOU CAMPING SORTEA 10 ENTRADAS PARA ESPECTÁCULOS DE ESBAIOLA’T, EL FESTIVAL DE TEATRO EN LA CALLE



Tenim 10 entrades perquè gaudeixis del Festival de Teatre al carrer i per a tots els públics ESBAIOLA'T, que tindrà lloc els dies 25,26 i 27 d'aquest mes de juliol a Esterri d'Àneu, molt a prop del nostre càmping.

Organitzat per la companyia de comediants La Baldufa enguany celebraran la seva sisena edició. En aquest enllaç trobareu el programa: www.festivalesbaiolat.cat

Aprofiteu per fer turisme i desconnectar mentre gaudiu de teatre de qualitat a les Valls d'Àneu. Circ, contacontes, jocs, titelles, tallers i malabars ompliran els carrers d'Esterri d'Àneu durant tot el cap de setmana.

No deixeu passar aquesta oportunitat. Participar és molt fàcil!

Has de ser amic de la nostra pàgina de Facebook i fer un comentari al nostre mur sobre què és el que més t'agrada d'allotjar-te en un càmping de muntanya o publicar una foto d'una de les teves estades a Nou Càmping! Sortejarem 5 entrades per l'espectacle "The Incredible Box" (Dissabte 26 de juliol a les 20h) i altres 5 per a "El Somni d'Erica" (Dissabte 26 de juliol a les 23h). 


Afanya't, només tenim 10 entrades i el teatre comença d'aquí a molt pocs dies. ¡Esbaiola't i gaudeix!

*un dels requisits per participar és tenir feta una reserva a Nou Càmping per aquest estiu (o que et trobis ja al nostre càmping!). Si encara no ho has fet, reserva el teu allotjament per aquest cap de setmana i gaudeix del festival de teatre al carrer!

-- El sorteig es realitzarà a través de la plataforma www.random.org el dijous 24 de juliol.



Tenemos 10 entradas para que disfrutes del festival de teatro en la calle y para todos los públicos ESBAIOLA’T, que tendrá lugar los días 25,26 y 27 de este mes de julio en Esterri d’Àneu, muy cerca de nuestro camping.

Organizado por la compañía de comediantes La Baldufa este año celebrarán su sexta edición. En este enlace encontraréis el programa, www.festivalesbaiolat.cat

Aprovechad para hacer turismo y desconectar mientras disfrutáis de teatro de calidad en las Valls d’Àneu. Circo, cuentacuentos, juegos, marionetas, talleres y malabares llenaran las calles d’Esterri d’Àneu durante todo el fin de semana.

No dejéis pasar esta oportunidad. ¡Participar es muy fácil!

Tienes que ser amigo de nuestra página de Facebook y hacer un comentario en nuestro muro sobre qué es lo que más te gusta de alojarte en un camping de montaña o publicar una foto de una de tus estancias en Nou Camping! Sortearemos 5 entradas para el espectáculo “The Incredible Box” (Sábado 26 de julio a las 20h) y otras 5 para “El Somni d'Erica” (Sábado 26 de julio a las 23h).

Date prisa, sólo tenemos 10 entradas y el teatro empieza dentro de muy pocos días. ¡ESBAIOLA’T y disfruta!

*uno de los requisitos para participar es tener hecha una reserva en Nou Camping para este verano (o que te encuentres ya en nuestro camping). Si todavía no lo has hecho, reserva tu alojamiento para este fin de semana y disfruta del festival de teatro en la calle!

-- El sorteo se realizará a través de la plataforma www.random.org el jueves 24 de julio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario