jueves, 4 de diciembre de 2014

A PUNT DE NEU / A PUNTO DE NIEVE


Sembla que mai arribarà i quan menys t'ho esperes, zas! La neu fa acte de presència a les Valls d'Àneu. Despertar enmig de la natura i veure que ha nevat és una experiència inoblidable que convida a divertir-se i posar-se en marxa. Guerres de boles de neu, fer ninots, lliscar en trineu, excursions amb raquetes o anar a esquiar. Podràs gaudir de les estacions d'esquí que es troben a prop del nostre càmping: la d'Espot Esquí, amb més de 20 quilòmetres esquiables i de 1.000 m de desnivell, és coneguda per la qualitat de la seva neu i les meravelloses vistes, i la de Port Ainé, té uns 30 quilòmetres de pistes i 800 m de desnivell, aptes per a tots els nivells i tipus d'esquiadors i snowboarders. El seu Snowpark ha estat durant molts anys a l'avantguarda de les noves tendències de l'estil lliure.

I en tornar de tot un dia d'emocions i activitats, el millor és sentir-se com a casa envoltats de natura mentre fora torna a nevar. El descans, la tranquil·litat i el confort estan garantits en els nostres bungalows de muntanya equipats amb tot el que necessites.

Nevarà i esperem que molt aquest hivern. No et quedis a casa i gaudeix de la neu amb la família i els amics. T'esperem amb una tassa de xocolata casolà, una lleugera manta i un còmode sofà. Benvingut a casa teva i gaudeix de la neu a voluntat!


Parece que nunca va a llegar y cuando menos te lo esperas, zas! La nieve hace acto de presencia en las Valls d’Àneu. Despertarse en medio de la naturaleza y ver que ha nevado es una experiencia inolvidable que invita a divertirse y ponerse en marcha. Guerras de bolas de nieve, hacer muñecos, deslizarse en trineo, excursiones con raquetas o ir a esquiar. Podrás disfrutar de las estaciones de esquí que se encuentran cerca de nuestro camping: la de Espot Esquí, con más de 20km esquiables y de 1.000m de desnivel, es conocida por la calidad de su nieve y las maravillosas vistas, y la de Port Ainé, tiene unos 30km de pistas y 800m de desnivel, aptas para todos los niveles y tipo de esquiadores y snowboarders. Su Snowpark ha estado durante muchos años a la vanguardia de las nuevas tendencias del estilo libre.

Y al volver de todo un día de emociones y actividades, lo mejor es sentirse como en casa rodeados de naturaleza mientras fuera vuelve a nevar. El descanso, la tranquilidad y el confort están garantizados en nuestros bungalows de montaña equipados con todo lo que necesitas.

Nevará y esperemos que mucho este invierno. No te quedes en casa y disfruta de la nieve con la familia y los amigos. Te esperamos con una taza de chocolate casero, una ligera manta y un cómodo sofá. ¡Bienvenido a tu casa y disfruta de la nieve a voluntad!


No hay comentarios:

Publicar un comentario